• Digitalni marketing,
  • Društvene mreže

Kreiranje sadržaja i community na društvenim mrežama

Vodili smo i sadržajima ispunili niz uspješnih stranica naših klijenata na najpopularnijim društvenim mrežama

Izazov: osmisliti stranicu na društvenim mrežama koja će svojim sadržajima privući veliki krug poklonika branda

Marketinška agencija LOGIC MARKETING uvijek je pratila tempo oglašivačkih trendova te je jedna od prvih u Hrvatskoj koja je provela kampanju za klijenta na digitalnim medijima. Od tada pa do danas usavršili smo svoju stručnost i znanje u području postavljanja i kreiranja kampanja na Google ads i Facebook ads platformama, postavili smo na noge niz uspješnih Facebook stranica naših klijenata, usavršili se u područjima kao što su Community managemet i Content marketing za društvene mreže i web stranice. Klijenti su nas nemali broj puta zvali da im osmislimo učinkovitu komunikacijsku strategiju za društvene mreže kojom će doprijeti do srca svojih potrošača. Kako smo to uspjeli?

Rješenje i rezultati

Prilikom kreiranja strategije uvijek dobro proučimo ponašanje fanova na Facebooku ili ciljano tržište, odredimo i segmentiramo ciljane skupine, osmislimo jedinstveni social positioning branda te na osnovu toga kreiramo idejna rješenja. Na redovitoj osnovi kreiramo kalendare objava (content kalendari), provodimo kampanje uz pažljivo upravljanje budžetom klijenta, pratimo uspješnost kampanja na Facebook i Google ads platformama analizirajući statističke podatke na osnovu kojih poduzimamo sljedeće korake stalno prilagođavajući strategiju uvijek promjenjivom ponašanju fanova na društvenim mrežama.

Marketinška agencija LOGIC MARKETING uspjela je za svoje klijente kreirati niz rado lajkanih Facebook stranica koje su zanimljivim sadržajima, statusima i inovativnim postovima prikupile veliki broj pratitelja i reakcija. Naše rado posjećene stranice za brandove kao što su ADIVA – Savjetom do zdravlja, Geratherm, Lactocare, Ice Power, BonUrel, Plitvice lakes, Turistička zajednica Mađarske, Grad Daruvar… uvijek su ostvarivale respektabilan engagement rate (angažiranost fanova), poticale fanove na komentare i diskusije, zainteresirale pratitelje da podijele informacije, sadržaje i statuse.

Realizirane marketinške usluge

  • Digitalna strategija
  • Digitalno oglašavanje
  • Social media marketing
  • Community management
  • Content strategija
  • Izrada contenta
  • Izrada analiza

Izbor radova